Stralingsmeting en advies – Quick scan

Standaardmeting – Quick scan:

  • Meting met professionele meetapparatuur.
  • Bepaling van de stralingsbronnen en stralingsbelasting per vertrek.
  • Focus op de slaap-, woon- en werkkamers.
  • Schriftelijke rapportage van de meetresultaten.
  • Advies op maat over de mogelijkheden om hoge stralingsbelasting drastisch te verlagen.

 

Prijs standaardmeting – Quick scan – Excl. 21% BTW : 

    • € 375,= voor een meting van maximaal 2 uur.
    • Voor elk extra uur wordt € 125,= berekend.
    • Reiskosten: € 0,21 per km.
    • Reistijd: € 35,= per uur.
    • Parkeerkosten: reëel betaalde kosten.

 

Stralingsmeting

 

Wat meten wij?

hoogspanningsmast-stralingmeten

– Hoogfrequente elektromagnetische straling
Van zendmasten, WiFi-routers, draadloze apparatuur, magnetrons, etc.

– Magnetische wisselvelden
Van hoogspanningsleidingen, transformatorhuisjes, transformatoren van o.a. lampen, inductiekookplaten, etc.

– Elektrische wisselvelden
Van alle elektrische apparatuur zoals computers, laptops, lampen, wekkers, etc.

– Elektriciteitsnetvervuiling
Van de omvormers van zonnepanelen en de opladers van mobieltjes, iPads, computers, laptops, plasma TV’s, digiborden, etc.

 

Indien gewenst kunnen wij ook geopathische belasting meten. Geopatische belasting wil zeggen de belasting door straling afkomstig van de aarde (wateraders/aardstralen) die een negatief effect heeft op de woonomgeving.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang vrijblijvend informatie!

 

Wellicht ten overvloede: sommige mensen geven aan lichamelijke klachten te ervaren die zij toeschrijven aan de aanwezigheid van elektromagnetische straling. Onze expertise is dat wij goed in kaart kunnen brengen hoeveel elektromagnetische straling er op een bepaalde plek is. En als wij hoge waarden meten kunnen wij in veel gevallen maatregelen aanbevelen waardoor de blootstelling aan elektromagnetische straling meetbaar sterk wordt verlaagd, vaak met meer dan 90%. Wij kunnen echter niet garanderen dat mensen na het nemen van die maatregelen minder last zullen hebben van hun lichamelijke klachten aangezien wij niet weten of die veroorzaakt worden door elektromagnetische straling. Echter, indien iemand na het nemen van de genoemde maatregelen nog steeds dezelfde lichamelijke klachten ervaart is duidelijk dat die klachten niet worden veroorzaakt door blootstelling aan elektromagnetische straling.

 

Omdat wetenschappers nog van mening verschillen over het effect op onze gezondheid van de o.a. door draadloze apparaten en hoogspanningsleidingen veroorzaakte elektromagnetische straling, zijn wij voorstander van het zogenaamde voorzorgsprincipe: totdat duidelijk is dat deze vorm van straling niet schadelijk is voor mens en dier raden wij iedereen aan om in een stralingsarme plek te wonen en te werken. Dus om te weten hoe het momenteel staat met de stralingsbelasting in uw huis of kantoor, raden wij u aan om ons een stralingsmeting te laten uitvoeren. Daarvan krijgt u een meetrapport op basis waarvan wij u adviseren over hoe de stralingsbelasting meetbaar nog kan worden verlaagd. In het meetrapport vermelden wij zowel de Nederlandse norm als de bouwbiologische richtlijn aangezien wij er naar streven om de natuurlijke en dus gezonde situatie zo dicht mogelijk te benaderen.

Zie hier een voorbeeld van een meetrapport van hoogfrequente elektromagnetische velden – Klik op de afbeelding om die te vergroten.

Zie hier een voorbeeld van een meetrapport van laagfrequente magnetische wisselvelden – Klik op de afbeelding om die te vergroten.

 

Corona Protocol

  • Onze klanten dienen voor ons bezoek te verklaren dat zij geen symptomen hebben van corona / covid-19.
  • Een gemaakte afspraak wordt uitgesteld indien klanten verklaren symptomen te hebben van corona / covid-19.
  • Een gemaakte afspraak wordt uitgesteld indien onze meetspecialist verklaart symptomen te hebben van corona / covid-19.
  • Tijdens het bezoek aan de klant houdt onze meetspecialist de hele tijd minimaal 2 meter afstand van de klant.
  • Tijdens het bezoek aan de klant draagt onze meetspecialist altijd een mondkapje of gezichtsmasker en hij wast zijn handen direct na aankomst bij de klant.
  • Onze klanten verplichten zich om Shielding Technologies op de hoogte te stellen als zij binnen 14 dagen na het bezoek van onze meetspecialist symptomen van corona / covid-19 gaan vertonen.
  • Shielding Technologies verplicht zich om de klanten op de hoogte te stellen als de meetspecialist binnen 14 dagen na het bezoek aan de klant symptomen van corona / covid-19 gaat vertonen.