Life Rhythm technologie

De Nederlandse uitvinder Hans Geesink heeft samen met anderen een mineraal ontwikkeld dat de biologische effecten, die worden veroorzaakt door “niet thermische niet ioniserende straling”, kan verminderen en zelfs voorkomen. De uitvinding is uniek in de wereld als eerste theoretisch onderbouwde oplossing die de effecten van niet ioniserende straling neutraliseert. Dubbelblind uitgevoerde testen en fysische metingen bevestigen het theoretische model.

Volgens de theorie worden natuurlijke resonanties verstoord door niet ioniserende straling, die door de mens wordt veroorzaakt. Ons wetenschappelijk onderzoek is er gedurende 12 jaar op gericht geweest om de biologische effecten (lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stress, concentratieverlies, depressiviteit, chronische vermoeidheid) van die straling te herstellen. Uitgebreide blind en dubbelblind uitgevoerde perceptieonderzoeken met in totaal 40 verschillende proefpersonen hebben een significante vermindering van klachten aangetoond als stralingsbronnen van  “niet thermische niet ioniserende straling” werden voorzien van een bij toeval ontdekt mineraal composiet.

Het mineraal zendt kwantumresonanties uit, vooral in het verre infrarood spectrum, ook wel Terahertz genoemd, en kan op afstand biologisch actieve elementen controleren door interactie met fotonen en elektronen. Het mineraal kan onzichtbaar worden aangebracht in mobiele telefoons, zendmasten en allerlei andere draadloze applicaties. Op die manier zal het door deze vorm van straling verstoorde welzijn van de gebruiker van die applicaties worden hersteld, terwijl het volledig transparant is voor de signalen van de mobiele telefonie.