Over ons

Door jarenlange ervaring in het meten en afschermen van elektromagnetische straling is Shielding Technologies uitgegroeid tot specialist in het creëren van stralingsarme woon- en werkomgevingen.

Het management team van Shielding Technologies bestaat uit Mark Heijmeijer en Alexander Kuperman.

Mark HeijmeijerGeneral manager Mark Heijmeijer studeerde internationale marketing en heeft gedurende 20 jaar diverse internationale marketingfuncties vervuld bij verschillende bedrijven. Sinds 2008 heeft hij Shielding Technologies uitgebouwd en in die periode heeft hij zich verder bekwaamd in (de werking van) elektromagnetische velden, de mogelijke gezondheidseffecten ervan en de bestaande afschermingsmogelijkheden. Daarnaast heeft hij de markt voor ons type producten goed leren kennen.

mark@shieldtech.nl – 06-53226369

Alexander KupermanAlexander Kuperman heeft zich gespecialiseerd in het meten van elektromagnetische straling. Daarvoor volgde hij meerdere cursussen in diverse landen. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van mogelijkheden van bescherming tegen elektromagnetische straling. Door zijn kennis en ervaring kan Alexander onze klanten optimaal adviseren hoe de stralingsbelasting in hun woon- of werkomgeving kan worden verlaagd zodat de natuurlijke situatie zoveel mogelijk wordt benaderd.

alex@shieldtech.nl – 06-11441579

Hoe klanten ons zien:
– Kennis van zaken
– Persoonlijke benadering
– Professioneel
– Serieus
– Resultaatgericht
– Afspraak = afspraak