Straling en uw gezondheid

elektrostress4Heeft de elektromagnetische straling van bijvoorbeeld zendmasten een negatieve invloed op uw gezondheid? En zo ja, in welke mate?

Hierover zijn wetenschappers het helaas niet eens.

Feit is wel dat wij door de introductie van draadloze communicatie steeds meer worden blootgesteld aan elektromagnetische straling afkomstig van zendmasten, hoogspanningskabels of andere stralingsbronnen in de directe omgeving.

Ook in huis kunnen WiFi routers, DECT telefoons, slimme meters en elektriciteitspunten in kasten of wanden verstorende elementen voor uw gezondheid of nachtrust zijn.

Diverse onderzoeken wijzen op een verband tussen elektromagnetische straling en klachten als:

Slapeloosheid
Hoofdpijn of migraine
Hoge bloeddruk
Rusteloosheid, gevoelens van stress
Verlies aan concentratie of productiviteit
Spierklachten
Gewrichtspijnen door verzuring
Duizeligheid
Allergieën
Hyperactiviteit
Chronische vermoeidheid

Als u zich herkent in één of meerdere van bovenstaande klachten en u wilt uitsluiten dat die veroorzaakt worden door een stralingsbron? Laat ons uw huis of werkplek dan meten. Meten = weten!

Tijdens een stralingsmeting worden met professionele apparatuur de stralingsbronnen en vooral de stralingsbelasting in elk vertrek in kaart gebracht. Daarbij wordt extra aandacht gegeven aan plekken waar u of uw gezin langdurig verblijft.

Dit betreft dus vooral de slaap-, woon- en werkkamers. Ook doen wij stralingsmetingen op uw werkplek aangezien u daar ook relatief veel tijd doorbrengt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.