Straling en uw gezondheid

elektrostress4
Maakt u zich op dit moment zorgen over de gezondheid van uzelf of van iemand die u kent? En denkt u dat dit te maken heeft met een of meerdere stralingsbronnen in de buurt? Dat horen wij met een (te) grote regelmaat!

Vaak wordt niet meteen gedacht aan een stralingsbron zoals GSM-masten, UMTS-masten, hoogspanningskabels of andere stralingsinvloeden in de directe omgeving.

Ook in huis zelf kunnen WiFi routers, DECT telefoons, slimme meters en elektriciteitspunten in kasten of wanden zeer verstorende elementen voor uw gezondheid of nachtrust zijn.

Diverse onderzoeken wijzen op een verband tussen elektromagnetische straling en klachten als:

Slapeloosheid
Hoofdpijn of migraine
Hoge bloeddruk
Rusteloosheid, gevoelens van stress
Verlies aan concentratie of productiviteit
Spierklachten
Gewrichtspijnen door verzuring
Duizeligheid
Allergieën
Hyperactiviteit
Chronische vermoeidheid

Als u zich herkent in één of meerdere van bovenstaande klachten en u verdenkt bewust of onbewust een stralingsbron: meten = weten!

Tijdens een stralingsmeting worden met professionele apparatuur de stralingsbronnen en vooral de stralingsbelasting in elk vertrek in kaart gebracht. Daarbij wordt extra aandacht gegeven aan plekken waar u of uw gezin langdurig verblijft.

Dit betreft dus vooral de slaap-, woon- en werkkamers. Ook verrichten wij stralingsmetingen op uw werkplek aangezien u daar ook relatief veel tijd doorbrengt.

Heeft u een uitgesproken zorg of specifieke vraag over uw gezondheid of die van een naaste? Stel deze dan gerust en vrijblijvend hieronder en ontvang snel een deskundig antwoord en een ervaren blik op uw situatie. Omschrijf hieronder uw huidige woon- en werksituatie en uw zorg in detail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.