Tips over stralingsbronnen thuis en op het werk

Bescherming tegen straling

Elektromagnetische straling kan invloed hebben op onze gezondheid. Straling is niet zichtbaar maar wel meetbaar. Voor sommigen onder ons is het zelfs voelbaar. Dat kan betekenen dat u zich soms niet prettig voelt in uw eigen huis. Bovendien kan blootstelling aan elektromagnetische straling de oorzaak zijn van lichamelijke klachten.

Wilt u een stralingsarm huis dat weer prettig en rustig aanvoelt? Dan bent u bij Shielding Technologies aan het goede adres.

Met 3 tips naar minder stralingsbelasting in huis en op het werk

1. Maak alle slaapkamers zoveel mogelijk elektravrij door de stekkers van elektrische apparaten ’s nachts uit het stopcontact te halen zodat uw lichaam zich optimaal kan herstellen tijdens het slapen.

2. Bij gebruik van uw smartphone, laptop, tablet of ander draadloos apparaat adviseren wij u Life Rhythm – Inside. Aan de ontwikkeling van de Life Rhythm technologie en producten is door een team van wetenschappers gedurende 15 jaar gewerkt. Life Rhythm producten neutraliseren de negatieve werking van de straling van draadloze apparatuur effectief.

3. Laat ons een stralingsmeting uitvoeren die u een compleet beeld geeft van de stralingsbronnen en stralingssterkte in en rondom uw woon- of werkomgeving. Met deze informatie kunt u gericht actie ondernemen om de stralingsbelasting drastisch te verlagen.

Uw woning of slaapkamer meetbaar stralingsarm?

Shielding Technologies is specialist in het stralingsarm maken van uw woon- of werkomgeving. Een stralingsarme leefomgeving zorgt voor een beter welzijn en aan straling gerelateerde lichamelijke klachten kunnen sterk verminderen of verdwijnen.

Wilt u uw huis stralingsarm maken en bent u nieuwsgierig wat Shielding Technologies daarbij voor u kan betekenen? Of bent u van plan een huis nieuw te gaan bouwen en wilt u dat zo stralingsarm mogelijk doen? Wilt u uw werknemers een prettiger en gezonder werkklimaat bieden? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag de situatie en de mogelijkheden met u door.

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie over onze producten en diensten aanvragen: