Werking Life Rhythm

De basis van onze bijdrage aan het veilig gebruiken van draadloos communicerende apparaten bestaat uit de ontdekking van een mineraal dat de klachten – hoofdpijn,  irritatiegevoeligheid, depressiviteit, vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapstoornissen en gevoelens van onbehagen – van personen die last hebben van niet-thermische straling afkomstig van apparaten met elektromagnetische velden kan verlichten en grotendeels voorkomen.

De werking van het mineraal berust op het feit dat wij in een natuurlijk kwantumveld van resonanties leven, dat door draadloos communicerende apparaten kan worden verstoord.  Het mineraal zorgt er voor dat deze verstoorde resonanties weer worden hersteld.

Door het mineraal in te bouwen in een mobiele telefoon, personal computer of tablet, of door het mineraal te plaatsen op de behuizing van deze apparatuur, kunnen de kwantumresonanties – die met name in de verre infraroodtrillingen worden gevonden – worden overgebracht op de elektronica van deze apparaten.

Onze oplossing: een mineraal met unieke eigenschappen

Het mineraal absorbeert energie uit verschillende delen van het elektromagnetisch spectrum en zendt deze weer uit in een specifieke band van het spectrum: het verre infrarood. Deze straling herstelt de door mobieltjes, WiFi en UMTS verstoorde ordening van moleculen die essentieel is voor een goed verloop van biochemische reacties in het lichaam. Blokkades die hebben geleid tot lichamelijke klachten als vermoeidheid en concentratieverlies worden opgeheven.

Door ons intern (dubbel blind) uitgevoerde onderzoeken hebben aangetoond dat het mineraal lichamelijke klachten door blootstelling aan elektromagnetische straling kan verminderen en zelfs voorkomen.

 

Leer meer over Life Rhythm in de volgende links:

Uniek concept

Interview met uitvinder Hans Geesink

Onze klanten over hun ervaringen met Life Rhythm

Wetenschappelijke publicatie Hans Geesink en Dirk Meijer – Maart 2016