Ervaringen van onze klanten met Stetzerizer netfilters

 

De heer Van Heemstra, kinderarts Ikazia Ziekenhuis – Rotterdam

Ik gebruik nu ¾ jaar de Stetzerizer netfilters bij het registreren van EEG’s. Dit gebeurt met zeer gevoelige apparatuur die waardes meet in microvolt. Voordat ik Stetzerizer filters had geplaatst had ik veel last van elektrosmog, met name 50 Hz. Deze elektrosmog kon op ieder moment onverwacht optreden.

Sinds ik Stetzerizer filters heb geplaatst is de kwaliteit van mijn EEG’s zeer goed en de artefacten door elektrosmog zijn zo goed als verdwenen.

 

Mevrouw Willemijn van Melle – Bilthoven

Jarenlang had ik het vermoeden dat er iets mis was met de elektra bij ons in huis. Iedere nacht schakelden wij de stop uit van de elektra in de woonkamer en naast ons bed. Dat leverde in ieder geval rust op tijdens de nacht, maar overdag zijn wij nou eenmaal gewend geraakt aan de gemakken van licht, ovens, computers enzovoort. Dus namen wij de onrust die daar (grotendeels onbewust) bij hoorde voor lief. Uiteindelijk zag mijn man het busje van Shielding Technologies rijden en zijn de mannen van het goede meten bij ons thuis gekomen. Eindelijk werd zichtbaar wat wij al jaren wisten, maar niet onder woorden of ogen konden brengen. Onze netstroom bleek enorm vervuild.

Nu hebben we filters laten plaatsen en sindsdien is het zo rustig in huis. Het is nu heerlijk om thuis te komen. Het contrast is duidelijk te merken en geeft energie en lucht! Dank jullie wel!

 

Neurofeedback Instituut Nederland – Eindhoven

Op grond van de resultaten van een stralingsmeting zijn op het hoofdkantoor Stetzerizer netfilters geplaatst om de hoge niveaus van elektriciteitsnetvervuiling in het kantoor sterk te reduceren. Kort daarna bleek een van de medewerkers geen last meer te hebben van hoofdpijn na het werk en een directielid voelde zich na plaatsing van de filters prettiger. Tevens bleek het afnemen van EEG’s (Elektro Encefalogram) veel gemakkelijker te gaan doordat er veel minder elektriciteitsnetvervuiling aanwezig was.

Naar aanleiding van deze ervaringen is ook in andere vestigingen van het bedrijf de elektriciteitsnetvervuiling gemeten en zijn filters geplaatst.

 

De heer Alexander Botev – Den Haag

Een stralingsmeting wees uit dat er in mijn appartement erg veel elektriciteitsnetvervuiling was. De laagste waarde die werd gemeten was 946 GS units en de hoogste 1566 GS units. Na plaatsing van een aantal filters waren die waarden gedaald tot onder de 50 GS units. Sindsdien word ik gemakkelijker wakker en voel ik mij ‘s ochtends minder moe en minder zwaar. En ik heb minder last van mijn ogen ‘s ochtends. Daarnaast ervaar ik veel minder lastige druk op mijn bovenlichaam, nek en hoofd dan vroeger en kan ik gemakkelijker ademhalen in mijn appartement.

Ik bedank u voor uw adviezen en metingen. Ze hebben mij duidelijk geholpen!

 

Provincie Noord-Holland – Haarlem

Aangezien diverse medewerkers lichamelijke klachten hadden zonder aanwijsbare oorzaak is Shielding Technologies gevraagd om in een groot pand in Haarlem de aanwezige stralingsbronnen en de sterkte van die bronnen in kaart te brengen. Daarbij werden meerdere bronnen gevonden. Om de stralingsbelasting bij de medewerkers drastisch te verlagen heeft Shielding Technologies de volgende verbeteringen geadviseerd en aangebracht: een sterk magnetisch veld in de werkkamer van een van de medewerkers is afgeschermd met mumetaal. Ook was in verschillende kamers veel hoogfrequente elektromagnetische straling aanwezig van zendmasten in de buurt.

De blootstelling van de medewerkers aan deze straling is sterk gereduceerd door aanbrenging van stralingswerende raamfolie en stralingswerende gordijnen. Tenslotte bleek er in alle ruimten sprake te zijn van een aanzienlijke mate van elektriciteitsnetvervuiling. Door plaatsing van netfilters is die vervuiling sterk gereduceerd.

 

Bestel:

Stetzerizer netfilters en Stetzerizer microsurge meter

Stetzerizer microsurge meter

Stetzerizer netfilters

 

Lees meer over:

Wat is elektriciteitsnetvervuiling of dirty electricity?

Hoe wordt elektriciteitsnetvervuiling veroorzaakt?

Gezondheidseffecten door elektriciteitsnetvervuiling

Oplossing om elektriciteitsnetvervuiling drastisch te verlagen

Ervaringen van onze klanten met Stetzerizer netfilters

Zelf elektriciteitsnetvervuiling meten

Wat zijn GS-units?

Waarom Stetzerizer producten in plaats van andere merken?

Stetzerizer filters CE goedgekeurd

Stetzerizer netfilter – Technische informatie