Gezondheidseffecten door elektriciteitsnetvervuiling

Vuile elektriciteit verspreidt zich o.a. via de bedrading door een gebouw en zelfs naar belendende gebouwen en daarbij ontstaan elektromagnetische velden in de diverse ruimten van die gebouwen. Blootstelling van mensen aan deze elektromagnetische velden kan invloed hebben op de gezondheid doordat vuile elektriciteit belangrijke elektrische processen in ons lichaam kan verstoren.

Er is in de loop der jaren veel onderzoek gedaan naar de mogelijke gezondheidseffecten van elektriciteitsnetvervuiling. Toonaangevend daarbij is het onderzoek van mevrouw dr. Magda Havas PhD. (Trent University, Peterborough, Canada) en van dr. Sam Milham MD. Voor nadere informatie zie www.magdahavas.com en www.sammilham.com

 

Informatieve video’s van dr. Magda Havas PhD.

De relatie tussen elektrogevoeligheid en diabetes:

De bloedsuikerniveaus van een aantal diabetici bleken afhankelijk te zijn van de hoeveelheid elektriciteitsnetvervuiling in hun omgeving. In een elektromagnetisch schone omgeving hebben type 1 diabetici minder insuline nodig en hebben diabetici type 2 lagere bloedsuikerniveaus.

 

De relatie tussen elektriciteitsnetvervuiling en multiple sclerose:

Personen bij wie de diagnose multiple sclerose was gesteld hadden een betere lichaamsbalans. Degenen die met een stok liepen konden enkele weken na het plaatsen van Stetzerizer filters in hun huis zonder stok lopen.

 

Informatieve video van dr. Sam Milham

Gezondheidseffecten door elektriciteitsnetvervuiling:

Dirty Electricity — Stealth Trigger of Disease Epidemics and Lowered Life Expectancy

 

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) – Milieugezondheidscriterium 238 – Velden met extreem lage frequentie

Elektrische en magnetische velden zijn overal in onze omgeving. Wetenschappelijk onderzoek toont acute biologische effecten aan bij blootstelling aan elektrische en magnetische velden in de frequenties tot 100 kHz.

Zie het rapport: WHO rapport.pdf 4-100 kHz

 

Andere case studies

Er zijn verschillende andere case studies gepresenteerd. Stetzerizer netfilters zijn in scholen geïnstalleerd waar men last had van het zg. Sick Building Syndrome. Het resultaat was dat zowel de leraren als de studenten zich beter voelden en meer energie hadden.

Verschillende kwalen, naast diabetes en multiple sclerose ook astma, ADD/ADHD en chronische vermoeidheid, komen steeds meer voor. Hetzelfde geldt voor elektromagnetische vervuiling in de vorm van elektriciteitsnetvervuiling (dirty electricity) en radio frequente straling van draadloze apparatuur. Het verband tussen elektromagnetische vervuiling en deze kwalen moet nader worden onderzocht en het percentage mensen dat gevoelig is voor deze vorm van energie moet worden bepaald.

 

Bestel:

Stetzerizer netfilters en Stetzerizer microsurge meter

Stetzerizer microsurge meter

Stetzerizer netfilters

 

Lees meer over:

Wat is elektriciteitsnetvervuiling of dirty electricity?

Hoe wordt elektriciteitsnetvervuiling veroorzaakt?

Oplossing om elektriciteitsnetvervuiling drastisch te verlagen

Zelf elektriciteitsnetvervuiling meten

Installeren van Stetzerizer netfilters – Belangrijk!

Waarom Stetzerizer producten in plaats van andere merken?

Wat zijn GS-units?

Stetzerizer filters CE goedgekeurd